De Leidsche Makelaar, uw specialist in huur- en koopwoningen in Leiden

De Leidsche Makelaar verzorgt de verkoop en verhuur van kamers, studio’s, (gemeubileerde) appartementen en eengezinswoningen op toplocaties in de regio Leiden. Elke ruimte met een eigen verhaal, geschiedenis en achtergrond. Daarnaast beschikken wij over een groot bestand aan nette en gescreende (internationale) woningzoekenden. De deskundige medewerkers van de Leidsche Makelaar weten als geen ander dat een woning vooral een thuis moet zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoeken wij net zolang door tot het maken van de juiste match tussen al die verschillende mensen en hun perfecte woning.

Beheren of verhuren van uw woning(en)

Wilt u uw woning(en) verhuren? Of wilt u het beheer van uw pand zorgeloos uit handen geven? De Leidsche Makelaar adviseert en begeleidt verhuurders en regelt het beheer van panden op transparante en professionele wijze. Zo hoeft u er niet of nauwelijks naar om te kijken.




de leidsche makelaar

Bedrijfsonroerendgoed

Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Of wilt u een pand verhuren? Maak dan eenvoudig gebruik van het actuele bedrijfsaanbod van de Leidsche Makelaar. Sluiten uw specifieke eisen niet geheel aan op het uitgebreide aanbod? Neem dan contact op met de Leidsche Makelaar voor advies over de mogelijkheden in de huidige markt.